
لامپ ال ای دی 7 وات افراتاب اشکی مدل AF-TC37-7W...

چراغ توپی 20 سانت (گوی-پارکی- باغی)

لامپ 10 وات ال ای دی بروکس

کنترل (ریموت)
کنترل (ریموت) یک وسیله ی الکترونیکی است که عملیات اجرایی دستگاه را کنترل میکند و از راه دور به آن فرمان می دهد.
این کنترل ها معمولاً دارای کلیدهای منظم جهت انجام کاری خاص می باشند.
دستگاه های کنترل از سیگنال های فروسرخ یا سیگنال های رادیویی برای ارتباط استفاده میکنند.
به طور کلی کنترل ها در دید اول از یک قاب پلاستیکی ،کیبورد های پلاستیکی، باتری و فنرهای باتری تشکیل شده اند که اگر آن ها را باز نماییم به یک مدار چاپی برخورد می کنیم.
داخل کنترل ها یک عدد آی سی، خازن، ترانزیستور، یک عدد کریستال و مقاومت وجود دارد که آی سی و کریستال جزو مهم ترین قطعات آن می باشند.
اینفرارد نوعی از اشعه های الکترومغناطیسی می باشد که برای چشم انسان قابل مشاهده نبوده و تنها می توانیم گرمای آن را احساس نماییم.
این اشعه که به صورت متمرکز توسط ریموت تولید می گردد، بعد از فشردن یکی از دکمه ها و ارسال، فرمان به دستگاه گیرنده ارسال می شود .
طول موج این اشعه ها معمولاً بین ۷۵۰ نانومتر تا ۱ میلی متر بوده و تغییرات سیگنال، فاز و دامنه اشعه های ارسالی به بخش گیرنده روی یک محور سینوسی نمایش داده می شود.
بعد از این که بخش گیرنده دستگاه، این اشعه ها را دریافت نمود، اطلاعات به عنوان فرمان را پیدا می نماید .
از این نوع ریموت برای تجهیزات مختلفی مانند درب، سیستم های روشنایی، سیستم های تهویه و تلویزیون یا سایر دستگاه های گیرنده مجهز به ریموت کنترل استفاده می نمایند.
اگر این ریموت کنترل بلوتوثی در کنار یک ریموت کنترل دیگر دارای برنامه قرار داده شود ، می تواند فرایند کددهی را به راحتی انجام دهد.
البته گفتنی است که ریموت های هاپینگ در این میان اجازه کپی شدن اطلاعات خود را به نمونه های بلوتوثی نمی دهند. این ریموت کنترل ها ، امنیت پایینی دارند.
پس اگر در شرایطی ریموت کنترل خود را به کسی امانت داده و یا آن را گم کنید، ممکن است فرد مورد نظر به راحتی بتواند اطلاعات آن را بر روی یک ریموت خام دیگر کپی کند و از آن سو استفاده نماید .
از این محصولات در مکان های مختلفی مانند دزدگیر یا جک پارکینگ ، درب های کرکره ای یا شیشه ای استفاده می گردد.
اطلاعات موجود بر روی این نوع ریموت غیر قابل کپی کردن است و از همین رو امنیت بسیار بالایی دارند. روند کاری آنها چنین است که بعد از هر بار استفاده از ریموت و ارسال فرکانس توسط آنها، پارامترهای مختلف مربوط به این فرکانس تغییر کرده و به گونه ای می باشد که فقط توسط بخش دریافت کننده قابل تشخیص و شناسایی است. برای برنامه ریزی کردن این نوع از ریموت کنترل لازم است که کلید code یا LRN درون بخش دریافت کننده به مدت ۲ ثانیه فشار دهید تا چراغ ال ای دی مربوط به آن روشن گردد. سپس پس از کلید ریموت را نیز به مدت ۲ ثانیه نگه می دارید، تا چراغ ال ای دی شروع به چشمک زدن کند. بعد از آن اصطلاحاً این دو بخش با یکدیگر ست شده اند.
روند کاری این این نوع از ریموت کنترل با استفاده از آی سیهای مخصوص با نقش انکودر در مدار می باشد.
استفاده از آی سی های EV1527 یا RT1527 یا FP1527 این امکان را برایتان به ارمغان می آورد که یک آدرس خاص برای هر ریموت پیش بینی کرده و از آن بهره ببرید.
روند کدگذاری ریموت ها برای قسمت گیرنده در این بخش چنین است که: ابتدا دکمه مربوطه را در گیرنده روی وضعیت شناسایی قرار داده و بعد از فشردن یکی از دکمه های ریموت می توانید اطلاعات مربوط به آن را در گیرنده ذخیره نموده و از آن استفاده نمایید.
این نوع ریموت کنترل امنیت نسبتاً بالایی دارد و تنها در شرایطی می توان از آنها سوءاستفاده نمود که یک فرد متقلب به بخش گیرنده دسترسی پیدا کند و البته طریقه کدگذاری این تجهیزات را بلد باشد .
روند شناسایی این نمونه از ریموت به بخش گیرنده چنین است که ابتدا باید تعدادی دیپ سوئیچ که در قسمت گیرنده قرار دارند را در وضعیت روشن یا خاموش قرار بگذارید.
پس از آن جامپرهایی که درون بخش ریموت با استفاده از لحیم کاری قرار داده شده اند را طبق وضعیت دیپ سوئیچ ها تنظیم نمایید، تا به این صورت فرمان ارسالی توسط ریموت برای گیرنده قابل شناسایی گردد.
وضعیت دیپ سوئیچ ها در این نمونه ریموت کنترل محدود می باشد و امکان بروز مشکلات امنیتی برای آن ها وجود خواهد داشت.
اگر که یکی از ریموت های شما گم شود، می توانید وضعیت دیپ سوئیچ و جامپر را عوض کنید تا دستورات قبلی دیگر روی گیرنده نباشد.
زمانی که شما کلیدی از کنترل فشار می دهید در واقع مداری را در آن وصل می کنید، آی سی روی برد کد کلید را تشخیص می دهد، سیگنال را به ترانزیستور ارسال میکند، ترانزیستور تقویت شده و این سیگنال را به فرستنده مادون قرمز می فرستد.
کار کریستال بر روی برد زمان بندی برای قطعات مدار به خصوص IC با کمک نوسان سازی و ایجاد یک سیگنال با فرکانس خاص می باشد.
• یک یا چند دکمه در تلویزیون کار نکند
اگر یک قطعه در کنترل تلویزیون خراب باشد کنترل کلاً از کار میافتد،پس قاعده ی آن صفر و صد است یعنی یا کنترل هیچ مشکلی ندارد یا خراب است .
باید کلید های بسیار کوچک زیر دکمه های پلاستیکی را از گرد و غبار و آلودگی پاک نمود تا بتوان دوباره مدار را وصل کرد.
برای شست و شو بهتر است از چند قطره الکل یا تینر فوری همراه با مسواک یا یک عدد پنبه کمک بگیرید.
راهکار دوم چسباندن زر ورق به کمک پنس و چسب قطره ای به لاستیک دکمه ی معیوب می باشد.
• هیچ دکمه ای بر روی تلویزیون کار نکند
علت این مشکل شکستن کریستال می باشد که بر اثر ضربه به کنترل و جدا شدن لحیم از پایه های کریستال می باشد.
از آن جا که پایههای کریستال بسیار نازک و شکننده هستند ، این امر بسیار رایج است.
1.کریستال را تعویض نمایید.
2.از کریستال کنترل دیگر استفاده کنید، به این صورت که می توان لحیم کریستال کنترل دیگر را جدا و به کنترل خود لحیم نمود اما یادتان نرود عدد روی کریستال های دو کنترل یکی باشد.
3. اگر لامپ ال ای دی جلوی کنترل مشکل پیدا کرده باشد و از پایه هایش جدا شود، کنترل کار نمی کند.
4. از آن جا که باتری در کنترل نقش اصلی را بازی می کند و انرژی ارتباط بین گیرنده و فرستنده را تامین می نماید ،اگر میزان انرژی آن تمام شود شما قادر به استفاده از کنترل دستگاه الکترونیکی و تلویزیون خود نخواهید بود. پس مجبور به تعویض باتری ها هستید.
5.فنرهای باتری که نقش کانکتور را بازی می کنند اگر قطع شوند ، کنترل کار نخواهد کرد.
6.در نهایت ممکن است ایراد از گیرنده باشد و فتو الکتریکی که روی پنل تلویزیون یا دستگاه الکتریکی کار می کند مشکل پیدا کرده باشد که در این صورت باید گیرنده ای جدید را جایگزین آن کنید.
تمامی کنترل های تلویزیون ،ماهواره ،ویدیو ،ریسیور،انواع کنترل های قدیمی و جدید به صورت فابریک و درجه یک با کیفیت تضمین شده در سایت آریا نور وجود دارد.
لطفاً ابتدا وارد سیستم شوید.
ورودبرای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.
ورودبرای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.
ورود