چراغ دیواری مناسب تهیه کنید
چراغ دیواری یکی از انواع چراغ های مدرن محسوب می شوند؛ نورپردازی این مدل چراغ ها در واقع یک اصل ثابت شده است که در طراح و دکوراسیون داخلی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. چراغ های دیواری یک سری ویژگی های مخصوص به خودشان را هم دارند این مدل چراغ ها علاوه بر این نورهای محیط های گوناگون را تامین می کنند برای تزیین کردن فضا هم به شمار می روند؛ به همین دلیل این امکان را به افراد می دهد تا در بین مدل های مختلفی از آن یکی از آن ها را انتخاب کند. از طرفی به چراغ های دیواری، چراغ دیوار کوب هم گفته می شود که از ابزار متداول روشنایی هستند و در جاهایی مانند مراکز اداری، تجاری، منازل مسکونی و هتل ها هم کارایی دارند.
در این مقاله به شما یک سری نکات را می گوییم تا بتوانید با استفاده از آن ها چراغ دیواری مناسب بخرید.
انواع چراغ دیواری
پیش از خرید چراغ دیواری باید با انواع و اقسام آشنا شوید. چراغ دیواری در مدل های کلاسیک، مینیمال و مدرن طراحی می شوند. به صورت کلی چراغ دیواری در دو مدل داخلی و بیرونی به بازار عرضه می شود؛ چراغ های دیواری بیرونی عموما در فضاهای باز کاربرد دارد و طراحی و ساخت آن ها به صورتی است که در مقابل عوامل محیطی مقاومت بالایی از خودشان نشان می دهد؛ در مقابل آن ها چراغ های داخلی دیواری هم برای فراهم کردن نور محیطی بسته به کار می روند. در این مدل چراغ می توان از لامپ هایی با نور آفتابی یا نور مهتابی استفاده کرد که به تکنولوژی روز ال ای دی مجهز هستند. البته باید بگوییم که چراغ دیواری داخلی آن قدر تنوع دارد که شما با هر سلیقه ای که دارید می توانید یکی از آن ها را تهیه کنید. مدل دیگری از چراغ هم هست که در سرویس بهداشتی، حمام و جاهای این چنینی کارایی دارد که ضد آب و رطوبت می باشند. این مدل چراغ ها در برابر رطوبت مقاومت خیلی زیادی دارند. در راستای تزیینات بخش های مختلف محیط هم می توان از چراغ دیواری دکوراتیو هم استفاده کرد. ضمنا از دیگر کاربرد آن ها می توان به استفاده در راه پله و راهرو اشاره کرد.
ارتفاع مناسب چراغ دیواری
برای تهیه چراغ دیواری نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که ارتفاع آن را در نظر بگیرید. برای چراغ های دیواری معمولا بین 152 – 170 سانتی متر باید از سطح کف اتاق قرار داشته باشد. همچنین برای چراغ های جفت یا چندگانه هم ارتفاع اهمیت زیادی دارد و باید در فاصله 250-300 سانتی متر با هم دیگر باشد. ضمنا باید بدانیم که هدف از نصب چراغ باید به این صورت باشد که بالاتر از سطح چشم باشد و از تابش مستقیم نور آن ممانعت کند ضمنا چراغ دیواری برای روشنایی آینه دستشویی هم تناسب زیادی داشته باشد و معمولا مناسب است.
ایجاد تعادل با چراغ های دیواری
برای این که بتوانید نور عمومی در محیط، راهرو و یا هر فضای زندگی ایجاد کنیم یک سری چراغ های دیواری شفاف منطبق در اطراف اتاق باشد؛ نور را به خوبی پخش کرده و از شیشه های رنگی هم می توانید برای آن ها استفاده کنید. به کار گرفتن از شیشه رنگی ظاهر نرم تری ایجاد می کند. ضمنا اگر می خواهید دکوراسیون کلاسیک داشته باشید بهتر است طرح های شمعدانی را انتخاب نمایید و اگر می خواهید نور شما با بقیه جاهای دکوراسیون ترکیب شود بهتر است به سراغ چراغ دیواری خنثی بروید. ضمنا یک جفت چراغ دیواری همسان هم می تواند روشی شیک برای برجسته کردن یک ویژگی مشخص مانند شومینه باشد. ضمنا اگر می خواهید از چراغ های دیواری سرسام آور و متعدد استفاده کنید بهتر است برای این کار به سراغ راهرو بروید تا حس دلگرمی برای ورود به مهمانان ایجاد کند.
انتخاب چراغ دیواری با وسواس بیشتر
برای استفاده از چراغ دیواری باید یکم نسبت به بقیه چراغ ها با وسواس بیشتری عمل کنید. در نظر گرفتن دکوراسیون در این کار خیلی اهمیت بالایی دارد؛ اگر شما بخواهید که چراغ دیواری خوبی نصب کنید؛ باید ابتدا مدل دکوراسیون تان را در نظر داشته باشید. اگر شما سبک دکوراسیون کلاسیک را انتخاب کرده اید و همه چی خانه شما با این طرح ایجاد شده است؛ نباید به سراغ چراغ های دیواری مدرن بروید و برای شما بهترین ها همان طرح های کلاسیک و در کنار ان لوستر و آباژور ایستاده است که ترکیب کلاسیک بودن را حفظ کند؛ به عبارتی دیگر نمی توانید کلاسیک و مدرن را باهم ادغام کنید؛ از طرفی اگر سبک شما مدرن است، چراغ های دیواری مدرن زیادی در طرح و رنگبندی مختلف برای شما وجود دارند.
بهره گیری از نظر دیزانیر و مشاور
اگر شما درباره هر محلی که می خواهید برایش چراغ بخرید با چند نفر که از شما تجربه بیشتری دارند مشورت کنید مسلما خرید و انتخاب تان با زمانی که خودتان به تنهایی می خواستید انجام دهید تفاوت دارد و یا با کیفیت بیشتری است. دیزاینرها و یا کسانی که در خرید چراغ متخصص هستند از ابعادی به این موضوع نگاه می کنند که شاید خود شما به آن ها توجه نکنید؛ پس پیشنهاد ما برای خرید چراغ هایی مانند دیواری که تا این حد تنوع بالایی و زیادی دارند این است که حتما از نظر یک کارشناس و مشاور بهره بگیرید تا بتوانید آن ها را استفاده کنید و حتی اگر در خریدتان هم تغییر نظری ایجاد نکردید در کنار آن یک سری تجربه های خیلی خوب کسب کردید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید