انواع چراغ سقفی را بشناسیم

misagh
30 بهمن, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
XCVGFDS

در صنعت نورپردازی هیچ ‌چیز اندازی چراغ ‌ها اهمیت ندارد؛ این چراغ‌ ها هستند که به نور و روشنایی معنا می ‌دهد، چراغ‌ ها در گذشته بودند و امروزه انواع مختلفی از آن هم وجود دارند در واقع می‌توان شجره‌ نامه نورپردازی را همان چراغ‌ های خودمان دانست؛ در این مقاله می‌ خواهیم به انواع چراغ سقفی اشاره کنیم؛ چراغ سقفی یکی از پر کاربرد ترین چراغ ‌ها در صنعت نورپردازی از این چراغ یک سری ویژگی‌ هایی دارد و همان‌ طور که از نامش مشخص است در سقف قرار می ‌گیرد از طرفی چراغ‌ های امروزی هر کدام شان یک سری مزایا و ویژگی‌ های خاصی دارند در گذشته همه شما با چراغ‌های رشته ای مواجه شده‌ اید در خانه ‌های قدیمی حتی الان هم از چراغ‌ های رشته ‌ای استفاده می‌ شود این مدل چراغ و یک سری معایب خیلی واضح و قابل چشم می ‌داشتند؛ گرمای زیادی تولید می‌کردند طول عمر بالایی نداشتند و همین ‌طور نور آن ‌ها زرد رنگ بود که در خیلی از خانه‌ های مدرن امروزی کارایی زیادی ندارد؛ پس از آن ‌ها به ‌مرور زمان ال‌ ای‌ دی ها آمدند و پس‌ از آن‌ هم چراغ‌ های سقفی وجود دارند که انواع و اقسام مختلفی دارد در واقع هر چیزی که در صنعت نورپردازی امروزه در حال گسترش است به یک مدل اکتفا نمی ‌کند و مدل‌ های گوناگونی دارد.

types of ceiling lightsSSS
انواع چراغ سقفی را بشناسیم 4%

انواع چراغ سقفی

چراغ های سقفی انواع و اقسام مختلفی دارد و در جنبه های گوناگونی تقسیم بندی می شوند. معمولا چراغ های سقفی دارای یک پایه هستند که به دیوار پیچ می شود؛ این مدل پایه دارای رشته هایی هستند که به بخش اصلی وصل می گردند که این مدل لامپ در داخل آن ها قرار می گیرد؛ این مدل پراغ می تواند تکنولوژی ال ای دی داشته باشد و یا این که بدون لامپ با سر پیچ های گوناگون می باشد که در این مدل برای به کار گیری از آن ها باید از لامپ های مناسب به کار گرفته می شود؛ به عنوان مثال لامپ های کم مصرف مدل E27 یا لامپ های ال ای دی در رنگ های گوناگونی به کار می رود. امروزه طراحی دکوراسیون داخلی با استفاده از کارهای نورپردازی در رابطه مستقیم می باشد؛ این نکته باعث شود که ابزارهای روشنایی، اهمیت زیادی داشته باشد. در این مقاله قصد داریم انواع چراغ سقفی بیان کنیم پس با ما در مجله وب سایت آریانور همراه باشید.

چراغ سقفی پنلی توکار و روکار

چراغ سقفی دارای انواع و اقسام گوناگونی دارد؛ این مدل چراغ در دو مدل روکار و توکار است که دارای تکنولوژی LED SMD و LED COB قرار دارد. این دو نوع چراغ با توجه به این که کیفیت زیادی دارند می توان آن ها را به دو شکل روکار و توکار هم در سقف های جاهای مختلف نصب شود. همچنین وجود تکنولوژی اس ام دی در یک چراغ سقفی باعث می شود که تعداد لامپ ال ای دی یا دیود نوری روی برد چراغ قرار بگیرد. از این رو در زمان روشن کردن چراغ یک صفحه نورانی به چشم می رسد. این صفجه نورانی در منتشر کردن یکنواخت نور بسیار موثر می باشد؛ از سمت دیگر تکنولوژی سی او بی دارای دیودهای نوری می باشد که هر چه تعدادشان بیشتر می شود در نهایت روشنایی چراغ درست مثل هسته نوری کارکرد و به این صورت نور را به شکل پرتویی منتشر می کند؛ از این رو انتشار نور کاربردهای ویژه خودش را داشته باشد.

چراغ سقفی ضد آب

این مدل چراغ همان طور که از نامش مشخص است دربرابر آب و رطوبت مقاومت بیشتری دارد. این مدل چراغ مقاومت خیلی زیادی در برابر نه تنها آب بلکه گرد و غبار هم دارد. از این رو گزینه خیلی خوبی در استفاده از استخر ها و حمام های بزرگ به کار ببرند چون که قابلیت ضد آب دارند. این مدل گزینه های خوبی هستند که در سرویس های بهداشتی هم به کار می روند که ضد آب می باشند و هم دارای مقاومت بالایی می باشند و در برابر رطوبت هم می توانند مناسب عمل کند و از طول عمر خیلی زیادی که مناسب می باشد برخوردار است.

لوستر و آویز

در حال حاضر در هر خانه ای بروید لوستر و آویز را خواهید دید؛ چون که لوستر ها یکی از چراغ های محبوب به شمار می روند و در منزل ها به وفور استفاده می شود؛ چون که هم نور خوبی دارند و هم از زیبایی ظاهری برخوردارند. آویز و لوسترها در اقسام مختلفی هستند که از جمله آن ها می توان به مدل های چوبی، آشپزخانه، دکوراتیو، کریستالی و … اشاره کرد که مدل های گوناگونی دارد و از قیمت های متفاوتی در بازار برخوردار است.

types of ceiling lightsAW
انواع چراغ سقفی را بشناسیم 5%

چراغ های خطی سقفی

چراغ های سقفی را می توان با عنوان چراغ خطی استفاده کرد؛ این مدل چراغ به صورت کلی در محیط های اداری کاربرد دارد. به عبارتی دیگر مدل چراغ خطی چراغ هایی می باشند که به صورت درون یا برون سقف به شکل ردیفی کار می کند. به این صورت نور یکنواختی پخش می کنند که خودش خیلی مهم است چون زمانی که نور یکنواخت است از مشکلات بینایی و همین طور سردرد جلوگیری می کند و ضمنا از پدیده خیرگی نور هم ممانعت می کند. این مدل هم به شکل توکار است و هم به صورت روکار قرار می گیرد. نکته جالب که درباره این چراغ وجود دارد این است که در اشکال گوناگون ساخته می شود.

چراغ سقفی دوکاره یا شبکه ای

در مدل چراغ های سقفی این مدل هم وجود دارد که به صورت چراغ سقفی دوکاره یا شبکه ای است؛ این مدل چراغ هم به صورت روکار هستن و هم به صورت توکار و این ویژگی مزیت خیلی زیاد آن محسوب می شود. این مدل چراغ اصولا این قابلیت را دارند که در فضاهای اداری و تجاری به کار می رود؛ چون که هم ظاهر مدرنی دارند و هم برای این جور امکان با کلاس هستند، این مدل چراغ ها برای انواع سقف ارجح هستند و می توانید به خوبی از آن ها استفاده کنید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.