لامپ هالوژن

نام تجاری

گارانتی

سونی

سونی

کنترل سونی RM-953 کنترل سونی RM-953
مشاهده سریع
عشق
109,000 تومان
کنترل تلویزیون ال ای دی سونی   RM-953 sony LED توضیحات: آی سی برد کنترل از نوع SMD می باشد و از نوع قطره ای Chip On Board COB که بی کیفیت می باشد نیست و همچنین در صورتی که شکستگی و آب خوردگی نداشته باشد قابل تعمیر...
مشاهده سریع
عشق
نمایش 1 تا 6 از 6 مورد

سونی

تاریخچه  سونی

در هفتم ماه مه ۱۹۴۶ میلادی سونی  توسط ماسارو ایبوکا و آکیو موریتا در کلانشهر توکیوی ژاپن تاسیس گشت.

 ماریتای  فیزیکدان در سال ۱۹۴۴ از دانشگاه اوساکا فارغ التحصیل شد، سپس به ارتش ژاپن ملحق گشت و در جنگ جهانی دوم نیز برای این کشور خدمت نمود .

در هنگام خدمت به کشور باایبوکا  آشنا شد و ایده ی تاسیس سونی شکل پذیرفت.

ایبوکا به  عنوان موسس اصلی یاد می شود ؛ سن او از ایبوکا بیش تر بود  و پیش از اعزام به جنگ نیز یک تاجر موفق بود.

 آن ها ابتدا سرمایه اولیه ی ۵۳۰ دلار، یک مغازه اجاره کردند  و با ۸ کارمند، کار خود را به عنوان یک تعمیرگاه رادیو شروع نمودند.

نام آنچه Morita و Ibuka آن را بنا کردند  از همان ابتدا «سونی» نبود و برای مدت ۱۲ سال، تحت نام «توکیو تسوشین کوگیو» به فعالیت خود می پرداختند .

 در سال ۱۹۵۸، تصمیم گرفتند تا  نام «سونی»  را برای شرکت انتخاب کنند .

در اواسط دهه ی ۵۰ میلادی سونی با توسعه ی رادیوهای جدید و ترانزیستوری، جهانیان معرفی شد  و در سال ۱۹۶۰، موریتا دفتری را در ایالات متحده راه اندازی کرد .

از آن زمان به بعد این شرکت قادر بود که  با ابداعات خود علاقه مندان به دنیای تکنولوژی را هیجان زده نماید، البته در این میان گاهی در مسیر اشتباه قدم  برداشته و تجربیات خوبی کسب کرده است.

سونی

سال های سخت برای سونی

اوایل دهه 1990 سال های سختی برای سونی محسوب می گردد؛  زیرا  اقتصاد ژاپن وارد رکود شد و ایبوکا و موریتا به ترتیب در سال های 1992 و 1993 سکته مغزی نمودند.

موریتا در سال 1994 به طور رسمی بازنشسته گشت  و در سال 1999 دار فانی را وداع گفت.

سونی اولین خسارت خود را با مبلغی بیش از 200 میلیون دلار، در سال 1993 تجربه نمود ، اما با وجود آشفتگی موجود در کسب و کار، سونی هم چنان به طراحی و عرضه ی محصولات جدید پرداخت .

 در سال 1994 بخش سرگرمی سونی، کنسول بازی ویدئویی PlayStation رادر بازار ژاپن معرفی نمود.

بخش بازی این شرکت در سال 2002  10 درصد از درآمد سالیانه شرکت را به خود اختصاص داد.

یکی دیگر از مراکز پر سود ده، مرکز سرگرمی های آنلاین سونی و به ویژه بازی واقعیت مجازی اینترنتی EverQuest به شمار می رود.

در سال 1999  گروه سرگرمی های سونی با معرفی سگ ربات خود با نام AIBO به تصورات ذهنی بسیاری از مردم جامعه عمل پوشاند و  در سال 1997 سونی خط تولید کامپیوترهای شخصی وایو را معرفی نمود. وایو، سیستمی با کیفیت بالا و قیمت بالا بود که مورد استقبال کاربران علاقمند به برنامه های چند رسانه ای واقع شد.

محصولات سونی

این شرکت  از کمپانی های خوشه ای و چند ملیتی ژاپنی به حساب می آید، که رقیب سرسخت دو برند سامسونگ و ال جی است. سونی در طی سال های متوالی همیشه  یکی از برترین تولید کنندگان در صنعت های مختلف بوده و هنوز هم این برند جهانی در رتبه بندی ها همیشه جایگاه خاصی را دارد.

 

در گوشی های موبایل این برند هم کیفیت دوربین های سونی به چشم می خورد، به دنبال آن هر سال محصولات سونی ارتقاء یافته و در حال حاضر دوربین های نسل آلفای سونی جزء بهترین و با کیفیت ترین دوربین های جهان محسوب می شوند.

کنسول های بازی سونی

سونی در  کنسول های گیمینگ بازی بسیار معروف و قدر است و بهترین تولید کننده کنسول های بازی در جهان به شمار می آید. نسخه های 1، 2، 3، 4 و پرتابل PlayStation جهان گیمینگ را با تغییر عجیبی رو به رو کرده است.

 رقیب اصلی کنسول های سونی در حال حاضر Xbox می باشد ، این دو غول گیمینگ  رقابت بسیاری با هم دارند و هر روزه در حال ارتقاء کنسول های خود برای تسخیر رتبه نخست در حوزه می باشند.

بازی های سونی

شرکت سونی علاوه بر اینکه پادشاه ساخت کنسول های بازی به شمار می رود ، یکی از بهترین سازنده های بازی است.

پیشرفت سونی در حوزه کنسول بازی به دلیل بازی های انحصاری آن می باشد.

بازی های The Last of Us – Uncharted 2: Among Thieves – God of War III که برای PS3 و PS4 تولید گشته اند ، از پرمخاطب ترین بازی های شرکت سونی برشمرده می شوند.

سیستم های صوتی

بعد از پلی استیشن ها، سیستم صوتی در سونی بسیار مطرح می باشد.

سینماخانگی و ساندبارهای سونی دار ای شهرت جهانی هستند، این مدل ها نسبت به  سایر برندها مانند  ال جی و سامسونگ بسیار پرطرفدارتر و با کیفیت ترمی باشند  .

دوربین های عکاسی سونی

در حوزه ساخت دوربین های عکاسی  سونی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.

 اولین دوربین ساخت سونی در سال 1995 روانه ی  بازار گشت که توانایی  ضبط  ویدیوها و تصاویر  با کیفیت را داشت.

لپ تاپ های سونی

وایو اولین لپ تاپ سونی  بود که  وارد بازارهای ژاپن شد و تعریف کامپیوترهای شخصی را عوض نمود.

 با وجود آن ها  برای استفاده از PC لازم به اشغال فضای وسیع نبود و با لپ تاپ های باریک سونی مردم قادر به استفاده از لپ تاپ های خود  در هر مکانی بودند ، با این حال Vaio دیگر زیر مجموعه سونی نیست و لپ تاپ های آن مثل گذشته تولید نمی گردد.

تلویزیون های سونی

اولین تلویزیون قابل حمل سونی، فروش بالایی داشت  و استارت این برند در حوزه تلویزیون به وسیله ی آن زده شد.

در سال 2007 اولین تلویزیون OLED با عرضه سونی بر سر زبان ها افتاد اما به دلیل قیمت بالای آن زیاد  مورد استقبال واقع نشد.

می توان گفت  پیشرفت نمایشگرهای ال ای دی، مدیون شرکت سونی است.

 پس از شرکت سامسونگ و ال جی  تلویزیون های سونی در رتبه سوم قرار می گیرد ،مسلم است که کیفیت تلویزیون های سونی مثال زدنی نیست ، اما قیمت بیشتر به نسبت رقبا ضعف آن به شمار می آید.

 

تلویزیون های سری Master

 پرچمداران  آن تلویزیون های سری مستر سونی می باشند که هر سال جدیدترین و بهترین فناوری ها تلویزیون های Master توسط سونی عرضه می شود.

 این تلویزیون ها از بهترین مدل های موجود در بازار بوده ، که مخاطبانش افرادی می باشند که به دنبال تلویزیون های بدون عیب و نقص و عالی می گردند .

 

تلفن های هوشمند سونی

در سال 2001 با همکاری سونی و اریکسون گوشی های سونی اریکسون تولید گشتند و سونی  در سال 2012 با خرید سهام شرکت اریکسون توانست موبایل های خود را با نام سونی روانه بازار کند  و رتبه خوبی در بین بزرگ ترین تولید کنندگان موبایل کسب کند .

عاقبت تلفن های هوشمند سونی

تا سال 2010 شرکت سونی یکی از پرچمداران سازنده موبایل محسوب می شد ، اما به چند دلیل قانع کننده نتوانست این جایگاه را برای خود حفظنماید.

 دلایل :

1.            طراحی تکراری و خسته کننده

2.            تولید گوشی های بالارده و عدم توجه به گوشی های میان رده

3.            دلیل سوم استراتژی غیر حرفه ای سونی و در دسترس قرار دادن دوربین های خود برای بقیه ی برندها

 

ادامه مطلبShow less

تنظیمات

اشتراک گذاری

منو

برای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.

ورود

برای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.

ورود