لامپ هالوژن

نام تجاری

گارانتی

اپل

اپل

تاچ ال سی دی آیفون 6 پلاس تاچ ال سی دی آیفون 6 پلاس
مشاهده سریع
عشق
-برای خرید تماس بگیرید
تماس بگیرید 33940317-021
430,000 تومان
آیفون 6 پلاس تاچ و ال سی دی موبایل ال سی دی ایفون۶پلاس از یک نمایشگر 5.5 اینچی مدل لمسی خازنی  بر روی آن تاچ هم نصب شده است نصب و ارسال رایگان در منزل
مشاهده سریع
عشق
تاچ ال سی دی آیفون 11 پرو تاچ ال سی دی آیفون 11 پرو
مشاهده سریع
عشق
-برای خرید تماس بگیرید
تماس بگیرید 33940317-021
11,000,000 تومان
تاچ ال سی دی آیفون 11 پرو  تاچ ال سی دی آیفون 11 پرو  اندازه صفحه نمایش 5.8 اینچ رزولوشن 1125x2436 پیکسل تراکم پیکسلی 458 پیکسل بر اینچ تعداد رنگ 16 میلیون امکانات صفحه نمایش مولتی تاچ
مشاهده سریع
عشق
تاچ ال سی دی Apple iPhone XS Max تاچ ال سی دی Apple iPhone XS Max
مشاهده سریع
عشق
-برای خرید تماس بگیرید
تماس بگیرید 33940317-021
7,900,000 تومان
تاچ ال سی دی Apple iPhone XS Max اندازه صفحه نمایش Apple 6.5 اینچ مدل صفحه نمایش Apple لمسی خازنی تراکم پیکسلی 458 ppi تعداد رنگ 16 میلیون امکانات دارای شیشه ضد خش با پوشش
مشاهده سریع
عشق
آیفون 8 پلاس تاچ ال سی دی موبایل آیفون 8 پلاس تاچ ال سی دی موبایل
مشاهده سریع
عشق
-برای خرید تماس بگیرید
تماس بگیرید 33940317-021
1,910,000 تومان
تاچ و ال سی دی گوشی iphone 8 plus در دو مدل کپی و اورجینال می باشد و مشابه قطعه روی خود دستگاه میباشد ارسال رایگان در محل تهران وکرج
مشاهده سریع
عشق
نمایش 1 تا 14 از 14 مورد

اپل

 اپل برند مشهوری می باشد که نام آن به گوش همه ی  جهان رسیده است، این برند نیز داستان جالبی دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

 در دهه ی  هفتاد میلادی دو جوان به نام استیو وزنیاک و استیو جابز با یکدیگر دوستی را آغاز کردند که این دوستی سرچشمه ی کارهای بزرگ شد .

در سال ۱۹۷۷ اولین کامپیوتر اپل  که در گاراژ خانه دستی ساخته شده بود به بازار معرفی شد و با کمک آن کمپانی اپل معرفی گشت.

 با این که نیم قرن از تشکیل این برند می‌گذرد ارزش سهام آن مرز یک تریلیون دلار را رد کرده است، اما این راه  قطعا به آسانی طی نشده است.

اپل

 تاریخچه اپل

 با آغاز دوستی استیو جابز ۱۶ ساله و استیو وزنیاک ۲۰ ساله در سال ۱۹۷۱ و پیشبرد رویاها و اهداف شان در کمتر از شش سال بعد توانستند  شرکت خود را تاسیس نمایند.

 با به میان آمدن کامپیوتر اپل که در گاراژ خانه جابز به صورت دستی ساخته شده بود ،شرکت آن ها با نام اپل روانه ی بازار شد.

 

 به دنبال فروش اولین نمونه های کامپیوتر شخصی اپل اعتباری برای این شرکت به وجود آمد.

 نسخه های اپلII  و اپلIII نیز که مجهز به سیستم عامل داس و فلاپی درایو بودند،  تولید گشت.  همین مورد  ها سبب رسمی شناخته شدن  این شرکت شد.

 می‌توان گفت برند اپل با لوگوی سیب گاز زده با استیو وزنیاک و استیو جابز که بنیان گذاران اصلی آن هستند، شناخته شد .

اما نباید از این موضوع گذشت که اگر رونالد وین در مدت کوتاه وارد این دوستی نمی شد، نسخه های آیفون و آی پد هم وجود نداشت.

 رونالدو که دوست جابز به حساب می‌آمد توسط ا و متقاعد گشت که۱۰ درصد از سهام برند اپل را در اختیار بگیرد و این گونه  تاثیرات مثبتی بر ساز و کار تولیدات اعمال شد. همان طور که گفته شد، مدت کوتاهی رونالد دوین وارد این شرکت شد و پس از ۱۲ روز سهام خود را با قیمت ۵۰۰ دلار فروخت .

اگر او  می‌دانست در کمتر از  ۵۰ سال اپل یک هولدینگ   بسیار بزرگ با ارزش بیش از ۷۲ میلیارد دلار می‌شود این کار  اشتباه را هرگز انجام نمی‌داد.

ساخت اولین کامپیوتر اپل

 جابز و وزنیاک با همکاری یکدیگر توانستند اولین نمونه های رایانه ای را طراحی و تولید کنند.

 وزنیاک که فرد سازنده و مبتکر اپل می باشد، اولین نمونه کامپیوتری اپل را با یک صفحه کلید مانند ماشین تحریر که به تلویزیون معمولی وصل می‌گشت ، ساخت و پس از آن نمونه‌های قوی تری مانند اپلII و اپلIII تولید گشتند.

 مصاحبه سال ۲۰۰۶ وزنیاک با NPR رادیو عمومی ملی

 هنگامی که اپل I  را ساختیم،  اولین نمونه نشان داد  که یک کامپیوتر مانند ماشین تحریر نیازمند صفحه کلید و  مثل تلویزیون نیاز به صفحه نمایش دارد.

 در آن زمان من به دنبال نشان دادن مسیر تازه به جهانیان نبودم، بلکه می خواستم با طراحی و تولید رایانه‌های اولیه اپل به اطرافیان ثابت کنم می‌توانند باهوش و خلاق باشند و به هوش خود مباهات نمایند.

 کارهای جابز و  وزنیاک برای راه اندازی کمپانی اپل

 با وجود آن که طراحی و ساخت اولین نمونه های کامپیوتری کار استیو وزنیاک بود، اما او این احساس را داشت که خلاقیت و سازندگی ا و در برابر تکنولوژی‌های هم عصرش ناچیز است.

دوستی او با جابز باعث تحسین اپل I گشت و آن ها را در راه تاسیس رسمی کمپانی خود قرار داد.

 آن ها جهت راه اندازی این کمپانی دارایی های با ارزش خود را فروختند.

 وزنیاک ماشین حسابHP و جابز ماشین فولکس واگن خود را به فروش رساند و این گونه در یکم آوریل سال ۱۹۷۶ یکی از نام های بزرگ تجاری جهان Apple Camputer Inc  با کمک سه بنیان گذار استیو وزنیاک، استیو جابز و رونالد وین به طور رسمی راه اندازی گشت.

 لوگوی اپل

 استیو وزنیاک درباره علت نامگذاری شرکت اپل این گونه توضیح می دهد که دلیل گذاشتن این  نام برای شرکت  به سابقه ی فعالیت استیو جابز مربوط می شود، زیرا او در یک باغ میوه مشغول به کار بوده و این نام را برای برند خود برگزیده است.

 وزنیاک می گوید  شاید در ابتدا این عنوان اتفاقی به ذهن استیوجابز خطور نمود، اما بعد از آن هرچه جستجو کردند، نام بهتری برای شرکت نیافتند.

 برخی دیگر معتقدندسیب این شرکت به جریان آدم و حوا اشاره می کند که سیب نشان از دانش و دانایی است.

 از طرف دیگر اولین لوگوی طراحی شده برای برند اپل تصویر نیوتن زیر درخت سیب بود که به داستان سقوط سیب و کشف نیروی جاذبه دلالت دارد، این ایده همراه با دانش، علم و خلاقیت می باشد.

 نظریه دیگر مرگAlan Turing  دانشمند مطرح در علوم رایانه به سبب خوردن سیب آلوده به سیانور می باشد.

 تمامی نظریه ها به طور کلی بر یک موضوع اصلی دلالت دارد:" دانش، خلاقیت  و حرکت به سوی علوم جدید و تکنولوژی محور" این مفهوم به خوبی در عملکردهای شرکت به چشم می آید.

 زمانی که کامپیوتر های اپل I، اپلII و اپلIII تولید و به فروش می‌رسید در سال‌های دهه ۷۰ و ۸۰ گرافیک های رنگی نسخه های مکینتاش  ولیسا تحول عظیمی در حوزه فناوری به وجود آورد.

 از طرفی اعضای هیئت مدیره استیو جابز را به علت آن که هنوز به ۳۰ سال نرسیده بود، مناسب برای مدیرعاملی نمی‌دیدند.

 بنابراینScully مدیر عامل گشت و استیو جابز به طور موقتی از اپل جدا شد و کسب و کاری جدید به نام NexT را آغاز نمود.

 اگر این جدایی در سال ۲۰۰۰ میلادی اتفاق می افتاد و عواقب بدی را برای جابز و شرکت  اپل در پی داشت،  زیرا در آن زمان آی پاد و آیفون بسیار پیشرو بودند و اپل به دنبال آماده نمودن آی پد بود.

 اما این جدایی در دهه  ۸۰ نتایج بسیار خوبی را در پی داشت و باعث بالا رفتن سهام شرکت گشت.

 اپل بعد از جابز

 بعد از زمان جدایی جابز بنیان گذار اپل این شرکت توسعه محصولات را در پیش گرفت ، توانست نسخه مکینتاش را  گسترش دهد و این محصول را با نمایشگر رنگی ارائه  کند .

با این که این موضوع به تحول جدیدی منجر شد، اما اپل در سال ۱۹۸۹ دچار افت شد.

 با سقوط اپل IBM و مایکروسافت به میان آمدند و قدرت اپل تحلیل رفت.

 به دنبال آن اپل هم همکاری با چهره های تازه را در پیش گرفت و در دهه ۹۰ میلادی باIBM  و موتورولا همکاری را شروع نمود.

 بله، در سال های ۱۹۹۰ شرکت اپل با محصولات و سهام زیاد از مشتریان کمی برخوردار بود و امروز این مشکلات را سپری کرده و به جایگاه بسیار خوبی رسیده است.

 همان طور که گفته شد جابز پس از جدایی از اپل با کارآفرینی و  ذهن خلاق خودNexT  را تاسیس و توسعه داد.

 برند اپل در میانه دهه ۹۰ میلادی کمپانیNexT را به مجموعه خود اضافه کرد.

 شرکت اپل ۴۲۹ میلیون دلار به علاوه یک و نیم میلیون سهام از اپل به جابز داد که با این کار هم یک سیستم جدید  به اپل اضافه کرد و هم جابز را دوباره بدست آورد.

 با به میان آمدن جابز تحول های خوبی در اپل صورت گرفت و جابز با ایده ها و برنامه های خود شرکت اپل را دوباره سر و سامان داد.

 در مرحله ی اول هیئت مدیره معتقد شد که باید مدیر عامل کنار گذاشته شود ، بنابراین جابز به جایGilAmelio  به این سمت نائل شد  و از این نقطه بود که اپل در دراز مدت به ثبات رسید.

 نظریه جابز بر این اساس بود که اپل برای زنده ماندن باید بر روی محصولات محدودتری تمرکز کند پس دامنه کامپیوترهای اپل را به چهار مورد کاهش داد.

 

 سهم اپل در بازار جهانی

 جابزدر سال ۲۰۱۱ دچار مرگ زودهنگام شد ،اما اپل در صدر بازار محصولات فناوری جهان قرار گرفت و تمامی محصولات اپل اعم از : کامپیوتر، گوشی‌های هوشمند ، آی پد و اپل واچ در صدر یا نزدیکصدر در بازارهای جهانی می باشند.

 سه ماهه اول ۲۰۱۸ تا سه ماهه آخر ۲۰۱۹ (گوشی های هوشمند)

 اپل در این زمان رقابت بسیار نزدیکی با سامسونگ و هوآوی داشته و ۱۶ تا ۲۰ درصد سهام بازار را از آن خود کرده است، مخصوصا در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۹ سهام او  به بالاترین حد یعنی ۲۰ درصد می‌رسد.

 سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹( کامپیوتر های شخصی)

 برندهای لنوو،  hpvو دل درصد ربوده و برند اپل بعد از برند ASUS در رتبه ی پنجم جهان قرار گرفته است.

 ۶ تا ۷ درصد سهم بازار اپل در این سال‌ها می باشد.

 سال ۲۰۱۸(ساعت های هوشمند)

 نقطه عطف شرکت اپل ساعت‌های هوشمندش می باشد که نیمی از بازار جهان به آن اختصاص یافتنه اند و درآمد زیادی از آن به دست می آید.

 سال ۲۰۱۹( بازار تبلت)

اپل با وجود رقبای قوی هم چون سامسونگ، لنوو آمازون و هواوی با سهم ۳۴.۶ درصد سرنشین می باشد.

ادامه مطلبShow less

تنظیمات

اشتراک گذاری

منو

برای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.

ورود

برای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.

ورود