
لامپ ال ای دی 7 وات افراتاب اشکی مدل AF-TC37-7W...

چراغ توپی 20 سانت (گوی-پارکی- باغی)

لامپ 10 وات ال ای دی بروکس

کابل یک رشته
سیم و کابل ها دارای انواع مختلفی می باشند ، و می توان متناسب با نیاز و کاربردی که می خواهید از آن ها استفاده کنید.
زمانی که قصد دارید جریان الکتریکی را از یک مکان به مکان دیگر منتقل کنید نیاز به یک واسطه دارید ، و سیم کار واسطه را انجام میدهد.
سیمها قطعه نازک مسی و آلومینیومی هستند ، که در قطر ها و طول های متفاوت یافت می شوند ، که این موارد سایز و اندازه سیم ها را مشخص میکند.
سیم دارای نام دیگری نیز میباشد و میتوان به آن با فه هم گفت. دلیل اینکه سیم ها از جنس مس هستند چیست ؟
زیرا مس بهترین رسانا برای انتقال جریان الکتریکی می باشد ، و سیم ها نیز قرار است این جریان را برقرار کنند ، پس از مس ساخته شدند ، و آلومینیوم بهترین جایگزین رسانا برای جریان الکتریکی می باشد ، آلومینیوم علاوه بر ویژگیهای مس ، ویژگی های دیگری نیز دارد و از نظر قیمت نیز مناسب تر می باشد.
تفاوت ها در ویژگی آن ها باعث اختلاف میشود اما این نکته را به یاد داشته باشید که سیم های آلومینیومی زودتر گرم میشوند ، ولی سیم های مسی به این شکل نیستند کابل ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از این انواع دارای کارهایی و کاربرد خاصی نیز هستند ، که بر اساس نیاز تان می توانید آن را خریداری کنید.
صنعت کابل سازی در جهان حدود ۱۴۰ سال پیش به وجود آمد و از آن زمان به بشر از کابل و سیم برای آب و هوا و رطوبت و ... مقاوم باشند ، کابل ها بر اساس میزان ولتاژ جریان الکتریکی دسته بندی می شود که به دو دسته کلی تقسیم شدند.
کابل هایی که با فشار ولتاژ پایین
به کابل های با ولتاژ پایین میگویند ، که جریان الکتریکی را در خط های توزیع برق سیستم های نوری و روشنایی و کیوسک های برق و ... نقل و انتقال انجام می دهند ، از کابل های با ولتاژ پایین برای مواردی چون شبکههای عمومی و صنعتی و تاسیسات به شکل زیرزمینی مورد استفاده قرار می گیرد.
کابل های با فشار و ولتاژ بالا
این نوع کابل ها جریان بالای ۳۰ کیلووات را انتقال می دهند ، کابل های دکل ها از این دسته کابل ها می باشند ، کابل های فشار قوی نیز خود به دو دسته تقسیم میشود.
انواع کابل های فشارقوی
کابل های روغنی این کابل ها خود شامل کابل های روغنی فشار قوی و فشار کم می شود ، استقامت الکتریکی کابل های روغنی از کابل های کم روغن دو برابر بیشتر می باشد.
کابل های گازی این کابل ها خود به چهار دسته تقسیم میشوند ، کابل های گازی با فشار خارجی و لوله فولادی ، کابل های گازی با فشار داخلی و غلاف آلومینیومی ، کابل های کپسولی با گاز ، sp6 کابل های گازی با فشار داخلی و لوله فولادی.
کابل ها از دو بخش اساسی تشکیل شده اند ، و بر اساس این بخش ها ویژگی ها و کاربردهای متفاوت دارند.
کابل ها از بخش هادی و عایق تشکیل شدند و یکی از این عایق ها پلی اتین کراس لینک و xlpe می باشد.
سیم افشان
تعداد زیادی در رشته های نازک سیم تشکیل شده اند و به این دلیل از قابلیت انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشند ، و به خاطر انعطافی که دارند در سیم کشی ساختمان ها از این سیم ها استفاده می شود.
کابل سه فاز
از مجموعه سیم های کابل تشکیل می شود. کابل متشکل از سیم هایی هستند که در کنار یکدیگر قرار گرفته و با روکشی به یک دسته تقسیم می شود ، برای انتقال برق سه فاز از کابل های سه رشته سیم استفاده میشود ، که به آن ها کابل سه فاز می گویند ، در صورت داشتن سیم نول این کابل ها چهار رشته سیم را دارا می شدند.
تفاوت آن ها در برق و الکتریک می باشد ، زیرا هدف و وظیفه سیم ها انتقال جریان الکتریکی می باشد.
شناخت انواع سیم ها و مواردی مانند جنس و کاربرد و کارایی و ... برای برقکاران بسیار قابل اهمیت می باشد.
چرا اطلاعات جامع داشتن درباره سیم ها برای برق کاران ضروری است ؟
زیرا آن ها در موارد زیادی از جمله برق کشی ساختمان و ... با سیم سر و کار دارند ، پس باید از کوچکترین تفاوت ها و شباهت ها نیز مطلع باشند ، زیرا این نکات کوچک در برق رسانی و کار آن ها بسیار مهم میباشد.
سیم های برق ساختمان دارای دو ویژگی کلی و مشترک هستند ، ویژگی اول اینکه تمامی سیم ها دارای روکش عایق پلاستیکی میباشند ، ویژگی دوم تمامی سیم ها از جنس مس آلومینیوم با روکش مس میباشد ، و نکته نهایی و مهم در سیم برق ساختمان این است که دارای چند رشته سیم فاز و یک رشته سیم نول هستند.
کابل های تک رشته مسی
کابل های تک رشته شیلددار
ضد اتش ، در برابر شعله مقاوم ، بدون هالوژن ، کم دود ، در برابر اشعه ماورای بنفش مقاوم ، در برابر مواد نفتی مقاوم.
کابل مفتولی تک رشته
کابل قدرت تک رشته ای
ضد اتش ، در برابر شعله مقاوم ، بدون هالوژن.
لطفاً ابتدا وارد سیستم شوید.
ورودبرای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.
ورودبرای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.
ورود