
لامپ ال ای دی 7 وات افراتاب اشکی مدل AF-TC37-7W...

چراغ توپی 20 سانت (گوی-پارکی- باغی)

لامپ 10 وات ال ای دی بروکس

کابل کواکسیل
تاریخچه و کاربرد و کارایی کابل های کواکسیال چیست ؟
در سال ۱۸۸۱ ریاضیدان انگلیسی به اسم الیور هویساید ، این کابل را اختراع کرد و سال های بعد از آن از این کاربر در جاهای مختلف استفاده شد ، و همچنین اولین سیستم انتقال کواکسیال نیز در سال ۱۹۴۰ عرضه شد.
کابل های کواکسیال از جنس کابل مسی هستند ، دارای محافظ فلزی می باشد که این موارد به همراه اجزای تشکیل دهنده آن از تداخل سیگنال ها جلوگیری می کند ، کابل های کواکسیال به کابل های آنتن نیز معروف می باشند ، که ممکن است شما بیشتر آن ها را به اسم کابل آنتن دیده و یا شنیده باشید.
از زمانی که این کابل اختراع شد و به جامعه بشری معرفی شد بیشتر برای کابل یا همان آنتن تلویزیون استفاده میشد و همچنین کاربرد خانگی و تجاری داشت ، گاهی اوقات نیز مخابرات برای اتصال دفتر های خود در مراکز مختلف از این کابل ها در دکل های تلفنی خود استفاده می کردند ، اما بعدها با پیشرفت جامعه بشری در کنار مصرف خانگی که داشتن از کابل های کواکسیال به عنوان رسانه اتصال انتن در انترپرایز ها و دیتاسنتر ها استفاده می شد.
از این کار میتوان در هواپیما ، اتومبیل ، تجهیزات پزشکی ، تجهیزات نظامی ، اتصال به دیش های ماهواره و گیرنده های تلویزیون رادیو و ... استفاده کرد.
چرا نام این کابل را کواکسیال گذاشتهاند ؟
نام این کار به این دلیل گذاشته شد ، کانال فیزیکی که انتقال سیگنال الکتریکی را انجام می دهند.
چرا کابل های کواکسیال در جامعه بشری و محبوبیت و کاربرد بسیار زیادی پیدا کردند ؟
همه کابل ها و همچنین کابل کواکسیال به دلیل مزیت هایی که دارند ، محبوب و کاربردی میشود که میتوان به یک موفقیت کلیدی در کابل کواکسیال اشاره کرد ، آن هم طراحی محافظ دار کابل می باشد ، زیرا باعث می شود که هسته ای از جنس مسی به راحتی دیتا را با سرعت زیاد انتقال دهد ، بدون اینکه هیچ گونه تداخلی بر روی آن ها تاثیر بگذارد ، یا بر اثر عوامل بیرونی رطوبت آب و هوا و ... خراب شود.
کابل های کواکسیال نیز مانند مابقی کابل ها و وسایل الکتریکی دارای انواع مختلفی هستند ، که هر کدام از آن ها ویژگی های مخصوص به خود را داشته و می توان در موارد مختلف از آن ها استفاده کرد.
این نوع کابل ها دارای لایه محافظ سوم می باشند بیشتر در ویدیو کاربرد دارند ، و به عنوان کابل ویدیو معروف می باشند.
در این کابل کواکسیل سیم مسی به شکل کانال گرد قرار گرفته است ، که محافظ هایی از ترتیب فلزاتی مثل مس و آلومینیوم روی آن را پوشانده است و این کابل ها بیشتر برای اتصال ترانسمیتور به آن تنها استفاده میشوند و کاربرد و کارایی بسیار زیادی در این مورد دارند.
این نوع کابل ها بر خلاف مابقی کابل های کواکسیال از دو کانال مسی ساخته شدهاند ، برای مصارف داخلی و همچنین ترانسمیتر های قوی فرکانس رادیویی مورد استفاده قرار می گیرند.
این کابل کواکسیل بیشتر در تونل های زیرزمینی ، آسانسورها و تجهیزات نظامی کاربرد و کارایی دارند و تقریباً شباهت بسیار زیادی به کابل کواکسیال هاردلاین دارند ، اما از نظر طول موج فرکانس رادیویی با یکدیگر متفاوت می باشد.
کابل های کواکسیال بیشتر در رنگ های قهوه ای ، مشکی و سفید یافت می شوند.
کابل های کواکسیال در شبکه های رایانه ای نیز کاربرد و کارایی بسیاری دارند ، که میتوان در این باره بسیار تخصصی صحبت کرد.
کابل کواکسیال در زمان اختراع خود برای شبکههای رایانهای به وجود نیامده بودند ، اما با پیشرفت تکنولوژی و تغییراتی که در مدت زمان برای آن ها اتفاق افتاد ، برای شبکه های کامپیوتری نیز مورد استفاده قرار گرفتند ، در ابتدایی که شبکه های کامپیوتری یا رایانه به وجود آمده اند ، برای آن ها کابل های به خصوص در نظر گرفته نشد به همین دلیل از کابل های کواکسیال استفاده کردند ، و باعث شده این کابل ها برای شبکه های کامپیوتری نیز مفید واقع بشوند.
از کابل های کواکسیال برای رسانه های رادیو تبلیغاتی ، رادیو آماتوری ، سیستم های کابل زیردریایی ، دوربین های مداربسته ، تجهیزات ویدیویی و نرم افزارهای پهن باند نیز می توان استفاده کرد.
کابل های کواکسیال نیز مانند دیگر کابل ها و وسایل الکتریکی دارای یک سری خصوصیات می باشند ، که میتوان بر اساس این خصوصیات کارایی و کاربرد آن ها را متوجه شد.
یکی از مهم ترین خصوصیات کابل های کواکسیال قطر مغزی این کابل ها می باشد ، و جنس این مغذی ها میتواند از آلومینیوم ، مس و یا آلیاژ مس باشد.
کابل های کواکسیال یا کابل های آنتن که برای آنتن تلویزیون ، رادیو و ... استفاده می شود ، شامل انواع مختلفی می شود مثل کابل های RG6 وRG59 و ...
کابل های RG6 سنگین تر هستند و همچنین عایق بندی مناسبی برای کارایی و کاربرد در پهنای باند بالا ، فرکانس بالا ، تلویزیون ، کابل های اینترنت ، سیگنال های تلویزیونها و ماهوارهای را دارا می باشد ، که اگر نمی دانید چه نوع کابلی استفاده کنید ، کابل های RG6 بهترین گزینه میتواند در این شما باشد.
کابل های RG59 در مقابل کابل های RG6باریک تر بوده و کاربرد و کارایی برای پهنای باند ، پایین فرکانس های پایین مثل تصاویر ، آنالوگ ، دوربین های مداربسته و ... مناسب می باشد ، که اگر نیاز شما برای این موارد از بهترین گزینه کابل های RG59می باشد.
لطفاً ابتدا وارد سیستم شوید.
ورودبرای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.
ورودبرای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.
ورود