
لامپ ال ای دی 7 وات افراتاب اشکی مدل AF-TC37-7W...

چراغ توپی 20 سانت (گوی-پارکی- باغی)

لامپ 10 وات ال ای دی بروکس

سیم تک رشته
منظور یک یا چند تکه فلز استوانه ای است که انعطاف بالایی داشته و دارای رنگ های متفاوتی می باشد ، سیم های الکتریکی به اصطلاح حکم ستون فقرات را دارند و در تمامی فضاها و مکانها برای روشن کردن لامپ ها ، گرم کردن گاز و همچنین برای راه اندازی تلفن ، تلویزیون ، پنکه و تمامی وسایل برقی از آن ها استفاده می شود ، زیرا سیم ها جریان برق را از خود عبور داده و این انتقال را از برق شهری به منبع خواسته شده انجام می دهند .
تمامی سیم های موجود برای این که امنیت کافی را داشته باشند دارای عایق الکتریکی هستند ، که این عایق ها می توانند از جنس های مختلف از جمله ، شیشه ، تفلون ، فلز ، پلاستیک و ... باشد که برخی از این سیم ها بیشترین مقاومت را دارند و می توان گفت جزو بهترین عایق های الکتریکی محسوب می شوند ، همچنین توجه داشته باشید که اگر به سیم بدون عایق متصل به یک منبع دست بزنید به طور ناخودآگاه جریان الکتریکی از بدن شما نیز عبور میکند زیرا بدن انسان یک نوع منبع جریان الکتریکی می باشد.
سیم های تک رشته نیز نوعی از انواع سیم ها به حساب می آیند که می توان در برخی از موارد از این نوع سیم ها استفاده کرد سیم های تک رشته از یک قطعه یا یک رشته سیم فلزی ساخته شدهاند که میتوان گفت دارای انواع بسیاری هستند ، ولی یکی از مهم ترین ، اساسی ترین و متداول ترین انواع سیم تک رشته می توان سیم وایر رپ را نام برد ، سیم های تک رشته و همه سیم های دیگر از اندازه و سایز و رنگ های مختلف ساخته شده اند ، که متناسب با نیاز ، کارایی و کاربردی که دارند در وسایل برقی و ... مورد استفاده قرار می گیرند.
سیم های تک رشته ای را می توان جزو دسته از سیم و کابل های قرار داده از محبوبیت بسیار بالایی برخوردارند و همچنین خرید و فروش آن ها در بازار بسیار گسترده می باشد.
سیم های تک رشته ای را شما می توانید به شکل کلاف هایی که بیش از ۱۰۰ متر هستند خریداری کنید ، اما توجه داشته باشید که این سیم ها دارای سایزهای متفاوتی هستند اما باید به این نکته توجه داشته باشیدکه این سیم ها می توانند از مس ، آلومینیوم و ... تولید شود ، به هر کدام از آن ها ویژگی های خاص خود را دارند زیرا انعطاف پذیر بودن بالا و پایین به جنس تولید آن ها مربوط میشود ، و به خصوص روکش های موجود از آن اگر از جنس های متفاوت باشند بر انعطاف پذیری آن ها تاثیر بسزایی می گذارند.
مقاطع گوناگون سیم های تک رشته ای ، ۱ میلی متر مربع ، 5/ 1 میلی متر مربع ، 2 میلی متر مربع ، ۴ میلی متر مربع ، ۶ میلی متر مربع ، ۱۰ میلی متر مربع.
سیم های مفتولی چون از یک رشته سیم مسی تشکیل می شود به عنوان سیم های تک رشته ای محسوب میشود ، اما باید به این توجه داشته باشید که این سیم ها معروف به سیم های خشک هستند و بیشتر جهت کار در تابلوهای برق به کار می روند.
به این نکته توجه کنید که واحد اندازه گیری تمامی سیم ها میلی متر مربع می باشد ، هر سیمی بر اساس قطر و اندازه خود و همچنین تک رشتهای بودن و بقیه موارد برای مورد خاصی قابل استفاده می باشند که شما باید حتماً نیاز خود را تشخیص داده و بر اساس آن سیم مورد نظر خود را خریداری کنید که البته تمامی افراد متخصص در این زمینه برای کاری که به سیم خاصی نیاز داشته باشند نام سیم و مشخصات را به شما می گویند و شما به راحتی می توانید آن را از وسایل الکتریکی خریداری کنید.
سیم ها از رنگ های مختلفی تشکیل شدند که این رنگ ها به ما نشان می دهند که هر کدام از آن ها چه کاربردی داشته و در چه فضاهایی استفاده میشوند که سیم های تک رشته نیز دارای رنگ بندی خاصی هستند که میتوان بر اساس آن مشخص کرد که سیم ها برای چه فعالیتی استفاده می شود و کدام یک را می توانید خریداری کنید.
سیم های سیاه
برای انتقال برق به پریز های برق استفاده می شود و در انواع مدار ها قابل استفاده است.
سیم های قرمز
سیم هایی که جریان ثانویه دارند و همچنین در مدارهایی که ۲۲۰ ولتی هستند استفاده می شوند ، به این نکته توجه داشته باشید که می توانید دو سیم یا چند سیم قرمز را به یکدیگر متصل کنید و یا سیم قرمز را با یک سیم سیاه با هم در برخی از موارد به کار ببرید.
سیم های آبی و زرد
این سیم ها بیشتر حامل جریان برق هستند و در سیمکشی های معمولی برای ps ها قابل استفاده نمی باشند ، شما می توانید زمانی استفاده کنید که قرار است از سیم های برق سیمی کشیده شود و سیم های آبی و زرد کاربرد و کارایی در این موارد را دارند.
سیم های سفید و خاکستری
این نوع سیم ها به سیم های نول یا خنثی معروف هستند بیشتر رنگ های سفید متداول تر و پر کاربرد تر است اما سیمهای خاکستری نیز ویژگی سیم های سفید را داشته و می توان به عنوان جایگزین از سیم های خاکستری استفاده کرد.
سیم های سبز
رنگ سبز نشان دهنده اتصال به زمین است و میتوان برای اتصال پایانه زمین در جعبه های پی ریز و غیره از رنگ سبز استفاده کرد تا بتوان از آن کاربرد و کارایی که می خواهید به وجود آید.
توجه داشته باشید که رنگ بندی سیم ها یک نوع نشانه و راهنما هستند که بتوانید انتخاب درست صحیح در مصرف سیم ها داشته باشید.
لطفاً ابتدا وارد سیستم شوید.
ورودبرای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.
ورودبرای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.
ورود