
لامپ ال ای دی 7 وات افراتاب اشکی مدل AF-TC37-7W...

چراغ توپی 20 سانت (گوی-پارکی- باغی)

لامپ 10 وات ال ای دی بروکس

تلفن بیسیم
تلفن از قدیم تا جدید دچار تغییرات زیادی شده .برای خرید تلفن خانگی یا کاری ابتدا اطلاعات لازم را به دست آورید و سپس اقدام به خرید کنید. برای آشنایی و خرید انواع تلفن این مطلب را بخوانید
راهنمای خرید تلفن ما، امکان انتخاب بهترین تلفن را به شما میدهد.
بهترین برند تلفن های پاناسونیک Panasonic، آلکاتل Alcatel، تلفن آ ا گ AEG، مارشال Marshal، موتورولا Motorola، تلفن وی تک Vtech و گیگاست Gigaset بهترین برندهای خارجی سازنده تلفن هستند.تلفنی که قصد خرید آن را دارید، چه میخواهید؟ مدل تلفن های این شرکتها آنقدر متنوع هستند که برای هر سلیقه و نیازی گزینهای دارند.
برای خرید جدیدترین تلفن، خرید آنلاین راه بسیار خوبی است. با خرید اینترنتی میتوانید رنگ و برند مورد نظرتان را انتخاب کنید، عکس مدلها را با وضوح بالا ببینید، اطلاعات مربوط به آنها را بخوانید و از اصل بودنشان مطمئن شوید. ضمن اینکه نظرات و امتیاز دهی کاربران دیگر درباره محصولات هم وجود دارد که به انتخاب بهتر شما کمک خواهد کرد.
عده ای معتقدند که اولین تلفنهای بیسیم در سال ۱۸۸۰ توسط الکساندر گراهامبل و چارلز سامرتینتر اختراع گشته اند که در وسط دهه ی چهلمیلادی آگاه شدند که میتوان از طریق استفاده برای انتقال ارتباط استفاده کرد.
افراد زیادی در دهه ی ۵۰ و ۶۰ میلادی سعی نمودند نوعیاز تلفنبیسیم را بسازند ،اما در عمل تلفنهای بیسیم اولین بار در دهه ی هفتاد میلادی رسمیت یافتند و در سالهای دهه ی 80میلادی برای نخستینبار برای فروش به عموم مردم به بازارها عرضه گشتند.
در سال ۱۹۸۶ میلادی رنج (بازهی) 47-49 MHz برای کارکرد این تلفنها تعیین گشت ،سپس برای تداخلات و صرف انرژی کم تر با افزایش دامنه رنج فرکانسی تلفنهای بیسیم انجام شد.
در سال ۱۹۹۰ فرکانس 900 MHz و در سال ۱۹۹۸ فرکانس 2.4 GHz برای تلفنها ی بی سیم در نظرگرفته شد و بعدها در سال ۲۰۰۳ این رنج تا 5.8 گیگا هرتز افزایش پیدا کرد .
تلفن بیسیم متشکل از از یک گوشی تلفن و یک دستگاه ثابت است، به نحوی که ارتباط گوشی تلفن، بدون استفاده از سیم و از طریق ارسال و دریافت امواج رادیویی با دستگاه ثابت برقرار میگردد.
در این دستگاههای تلفن، خط تلفن به دستگاه ثابت که خود مرکب از فرستنده، گیرنده رادیویی و آنتن است، متصل میشود. گوشی تلفن بی سیم و دستگاه ثابت هر یک دارای فرستنده و گیرنده امواج رادیویی می باشند ومثل سایر دستگاههای بیسیم، استفاده از آن تابع قانون استفاده از بیسیمهای اختصاصی و غیر حرفهای (آماتوری) است.
تلفن بی سیم در ایران از اوایل دهه شصت (هجری شمسی) به منظور بهره برداری از خدمات تلفن ثابت مخابراتی به صورت همراه در محدوده محل كار و منزل مورد استفاده قرار گرفته است.
تلفنهای بی سیم برحسب قدرت ارسال و فرکانس به دو دسته مجاز و غیرمجاز تقسیم میشوند.
محدوده مجاز فركانس بی سیم
واگذاری و نظارت بر بهره برداری از طیف ، سیاست گذاری تخصیص، طبق قانون بر عهده وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گذاشته شده است.
اصول سیاست گذاری طیف فركانس كه از منابع ملی كشور محسوب می گردد مبتنی بر تحقق اهداف توسعه اقتصادی، فرهنگی ،اجتماعی و حفظ امنیت ملی به منظور ایجاد زمینه ارائه خدمات عمومی به همه ی مردم می باشد.
به همین منظور بر اساس سیاست گذاری فعلی، محدوده های زیر را به تلفن بی سیم اختصاص داده اند و دستگاه های تلفن بی سیم كه خارج از این محدوده ها كار می كند، برای بهره برداری در كشورهای دیگر تولید می شوند و استفاده از آن ها در كشور ممنوع می باد.
باند ۹۳۳ تا ۹۳۱ مگاهرتز
باند ۸۸۸تا ۸۸۶ مگاهرتز
اند ۵۰ تا ۴۹ مگاهرتز
باند ۴۷ تا ۴۶ مگاهرتز
پوشش مجاز تلفن بی سیم
برای ایجاد بهره وری تمامی مردم کشور پوشش مجاز تلفن بی سیم و هم چنین سایر دستگاه های با پوشش كم كه از امواج الكترومغناطیس استفاده می نمایند كمتر از ۳۰۰ متر در نظر گرفته شده است.
شناسه ایمنی تلفن بی سیم
شناسه ایمنی یکی از مشخصات مهم تلفن بی سیم مجاز است.
شناسه ی همه ی دستگاه های تلفن بی سیم واحد بوده و این شناسه بین دستگاه ثابت و گوشی بی سیم مشترك می باشد.
پس گوشی تلفن بی سیم فقط مجهز به شناسه ایمنی رقومی با دستگاه ثابت خود ارتباط حاصل می نماید که این ویژگی مانع همشنوایی، شنود یا سرقت بوق توسط سایر استفاده كنندگان تلفن بی سیم می گردد .
تلفن هایی كه این ویژگی را نداشته باشند غیرمجاز محسوب می گردند.
تلفن بی سیم مجاز دارای آنتن دستگاه ثابت است و هیچ گونه آنتن هوایی ندارد.
سلامت مکالمات توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان متولی سالم سازی و پاك سازی فضای فركانس كشور، با این گونه تجهیزات حفظ می گردد و با آلوده كننده طیف فركانس برخورد قانونی می کند.
استفاده از تلفن های بی سیم غیر مجاز به دلیل ایجاد مشكل در تمامی كشورهای سازنده این تجهیزات جرم تلقی شده و غیرقانونی می باشند و تنها جهت صادرات تولید می گردند.
این تلفن ها عمدتا توسط شبكه های قاچاق و به صورت غیرقانونی وارد كشور می شوند که منابع و منافع جامعه را به خطر می اندازند.
تداخلاتی که توسط بی سیم غیرمجاز بر كاركرد شبكه های اضطراری، ایمنی و خدماتی به وجود می آیند اعم از:
نجات، امداد و ایمنی
نظامی، انتظامی و امنیتی
اضطرار ملی
بر شبكه های رادیویی امور زیربنایی مانند مخابرات، خطوط انتقال نفت فرآورده های نفتی راه و ترابری، نیرو ، پخش صدا و تصویر اثرات نامطلوبی به همراه دارند.
که باعث ایجاد اختلال روی دستگاه های ارسال و دریافت واحدهای استفاده كننده از فركانس های مزبور شده و ارتباط آن ها را با مشكل مواجه می گردد.
در ضمن تمامی مکالمات استفاده كنندگان از تلفن بی سیم غیر مجاز توسط دیگر استفاده كنندگان و بهره برداران طیف شنیده می شود و توسط تجهیزات ادارات ارتباطات رادیویی این سازمان در سراسر كشور قابل ردگیری می باشد.
لطفاً ابتدا وارد سیستم شوید.
ورودبرای ذخیره موارد محبوب خود یک حساب در آریانور ایجاد کنید.
ورودبرای استفاده از لیست علاقه مندی های یک حساب رایگان ایجاد کنید.
ورود